#1 nike air max 720 obj desert ore on feet by ga2le 30.11.2019 03:21


Der er en særlig status, der følger med at være "OG". De moderne modeller af adidas er ingen undtagelse fra det. Det ser ud som i går, da vi lige fik vores første glimt på adidas nmd r1 dame sort. Nu ser vi frem til en udgivelse af OG-colorway senere i denne måned.
Det ikoniske adidas superstar slip on dame får et helt sort design med "Core Black" med en glat læderkonstruktion. Skos underskrift med skal-tåpåføring forbliver intakt, ligesom sildebenmønsteret på hælkoppen på gummi ydersålen gør. Tonal adidas og Superstar branding passer ind i designet.
Denne nye smag af nike blazer high sacai white grey vedtager Cobblestone-motivet, hvilket resulterer i et meget subtilt og bærbart udseende. Skos overdel kommer klædt i en vintage ruskindskonstruktion, mens de hvide accenter findes overalt giver skoen en smuk kontrast. Snørebåndene er i tonal mode, mens tunge-mærket kommer i hvidt, sort og orange. Det er et forholdsvis simpelt farveskema, der skal fungere med alt andet, du bærer den dag.
Dette tilbud til nike air max 720 obj desert ore on feet-silhuetten er udstyret med en fuld Navy-mesh øvre parret med orange plastikoverlays. Efterbehandlingen af ​​designet er en orange, gennemskinnelig Air Max 720-sålen i fuld længde.
https://www.summitkicks.com/

Xobor Create your own Forum with Xobor