#1 Nike Sko Dame Tilbud by Steven Dupont 08.11.2019 02:57

Men med alle strukturer og Nike Sko Dame Tilbud kreative rutiner taget med Roshe One, kan vi bestemt forestille os de uendelige muligheder for Nike Roshe 2.Jeg er allerede fan af den påståede Nike Roshe 2. Den soklignende struktur komplimenter Roshe-silhuetten perfekt. Den overordnede overdel ser ud til at være mere polstret med dæmpning, og jeg er meget nysgerrig efter at mærke forskellen i komfort med de dybe ridser i ydersålen.Nike har officielt afsløret Kyrie 2 og spildt ingen tid med at tilføje silhuetten til NIKEiD.

Tidligere omarbejdede Air Force 1, Virgil Abloh's Off-White har genfortolket en anden klassisk Nike Sko Hvide silhuet med Nike Blazer Mid.Mens den forbliver tro mod sin originale designetos, er silhuetten blevet finjusteret med større swooshes, og dens placering skiftet mod mellemsålen. Ligeledes som den førnævnte AF1 er en Nike Sko Kvinder markant Off-White "! c / o Nike-branding fremtrædende på tværs af sidepanelerne. Desuden afrunder en ny hælkonstruktion og ydersål det glatte design.

For nylig at arbejde på et helt hvidt par tilbydes fragmentdesignet x Nike Tennis Classic igen i nye farveveje, denne gang bestående af en RGB-pakke.Som moniker antyder, behandles den klassiske lavtop-sneaker med kontrastfulde accenter af henholdsvis rød, grøn og blå, mens den Nike 97 Black er forskudt på en sprød helt hvid læder øvre og fuld længde gummisålenhed. Desuden er hver model detaljeret med co-branding og det respektive RGB-tema på hælfligene.

Safari-skummet ville være temmelig vildt til en maske, men med den glødende tåge / røg giver det bare mening at bruge Paranormans til en gasmaske.Denne sidste mandag aften fangede vi Simmons (iført Klutch Sports-sandaler) friske ud fra en sen nat Twitch Stream med Swiftor (i adidas Ultra Boosts) og Exum (vippende Pharrell adidas Hu Tennis). livet i NBA nu hvor han faktisk spiller efter Nike 97 Silver Bullet at have gået glip af sit rookieår og at være Nike-atlet i denne nye æra for swoosh og ligaen.

På Nikes nuværende trøjesituation, der inkluderer en hændelse, hvor Simmons-trøje rev i løbet af et spil:Jeg har iført Air Maxes, Jordan 1s og Flyknits. Jeg er bestemt opdateret med det og prøver at få alle de nyeste Nikes så meget som jeg kan.I går aftes var Fox en del af en CoD-livestream med Twitch Streamer og YouTuber DEXB0T (kiggede på den Chaos-inspirerede Nike Air Prestos). Fox har endda sin egen Twitch-kanal, hvor han interagerer med fans og spiller spil med dem.

Xobor Create your own Forum with Xobor