#1 Adidas NMD R1 Night Cargo by qei06mbw 27.10.2019 05:16
Adidas Skor Dam fortsätter att utveckla sin NMD-linje för våren / sommaren 2019 med lanseringen av en avskalad racinginspirerad NMD R1-sneaker, och ser en blandning av Primeknit och premiummaterial omarbeta silhuetten. En djärv röd Primeknit-överdel är i par med off-white mockaöglor, en kompletterande präglad läderklackflik och ”The Brand With the Three Stripes” -bandet, alla satt uppe på en portion av ren vit BOOST-dämpning, som utgår från en kontrast off- vit yttersula. Exponerade sömmar i både vitt och benvitt visar sneakers-konstruktionen, med det ikoniska märket Three Stripes som definieras av minimalistiska enkelsömda linjer.


Adidas Skor Svart var en gång den definitiva sko för ögonblicket eftersom dess många scheman - särskilt OG-utgåvorna - nådde överraskande priser på återförsäljarmarknaden. Även om tiderna säkert har förändrats och modellen har visat sig i bakgrunden, kräver Three Stripes den igen. Efter en välbehövlig paus kommer två iterationer, en i svart och en i vitt, nästan tappade av alla ändringar; deras Primeknit-överdelar väljer en fokusfärg och avviker endast i sina öppna stickor och kontrastfliken.


Adidas Skor 2019 erbjuder en sommarvänlig iteration av NMD R1 som är perfekt för de varmare månaderna. Denna adidas NMD R1 har en svart stretchig mesh övre med matchande tonala tre ränder på sidorna. Vit används på hälfliken och Boost mellansula, medan du har Hi-Res Green på dragflikarna och gummi yttersula. Med markering av skon är tropiska palmträd tryckta på de ikoniska mellansulapropparna och lägger till en svängande stil.


"Speckle Pack" ser vita, svarta och röda par av det mjuka textilmässigt inslagna Adidas NMD R1 Night Cargo paret med premium touch av mocka och kontrasterande enda pluggar som är avvägda med det helt nya fläcktrycket. Mocka visas också på hälen och är överlagrad med den klassiska NMD gummierade hälfliken och dragfliken, som har text som fortsätter att svepa runt och definiera den eleganta silhuetten.


https://www.modellerskor.com/

Xobor Create your own Forum with Xobor