#1 adidas superstar dame lyserød by ingr1am 20.09.2019 04:49


adidas nmd r1 white and gold er også kendt som adidas NMD Runner. Det er en lav-top sneaker, der har Primeknit, mesh eller neopren over en Boost-sål. Efter debut i december 2015 er flere forskellige versioner af sneakeren frigivet. Det er i øjeblikket et af de mest populære løbesko til dato.
Tilbage i dagen vandt adidas stan smith velcro dame stort på tennisbanen. Den sko, der bærer hans navn, har vundet på gaden lige siden. Fra top til bund fanger disse sko den essentielle stil i originalen fra 1972 med den kunstige læderopbygning, lavprofiler cupsole og ren trim, der altid har været dens kendetegn.
Silhuetten består af en øvre konstruktion ved hjælp af en adidas originals nite jogger dame ripstop med reflekterende detaljer på snøringen, Three Stripes, hælplaster og fremhævede overlays. Uden for de dristige farver kompletterer meshpaneleringen, ruskindoverlejringer og en Boost-sål i fuld længde stilen.
adidas superstar dame lyserød-sko blev først introduceret i 1970'erne og er blevet et ikon. Denne version er et samarbejde med London-baserede kunstner Hattie Stewart. Overdel i læder viser legende tegneseriegrafik af Hattie og en broderet hælfane. Den klassiske tå med gummiskal hætter alt sammen.
https://www.summitkicks.com/

Xobor Create your own Forum with Xobor