#1 Nike Air Force 1 Schoenen by tindre 08.08.2019 07:09

Hoewel veel van de Nike Air Force 1 Dames/Heren discussies de laatste tijd zijn gericht op de geremasterde retros van het merk, zijn nieuwe stijlen nog steeds erg in het vizier. Landing op NSW-accounts deze maand is een pakket met twee schoenen, gestileerd in faux crocleer met reliëf. Kleurcombinaties op basis van zwart en wit zijn meestal monochromatisch met minimaal contrasterende accenten.De gevierde Naike Air Force 1-stijl, die als doel heeft de build van de originele Nike Air Force 1 Schoenen na te bootsen, zal zich uitbreiden tot de Low-cut van de schoen op dit komende paar. De sneaker heeft opnieuw borduursel op de achterkant dat "Naike" weergeeft, een transliteratie van Nike. Dit eerste, en hopelijk niet laatste, aanbod voor de Naike Air Force 1 Low komt in wit en blauw. Dit Nike Air Force 1 Low-project zal in november in Groot-China worden uitgebracht - het merk heeft geen specifiekere releasedatum voor sneakers gegeven

Nike Sportswear houdt de Nike Air Max Aanbiedingen klassieker met deze nieuwste tweekleurige colorway in Star Blue en wit. Het beproefde, echte en nooit uit de mode geraakte kleurenblok raakt de low-top Air Force 1 met de felblauwe tint die zorgt voor het grootste deel van het bovenwerk van suede en mesh, met wit voor de Swooshes en de middenzool. Het vintage Swoosh-tonglogo in vintage-stijl maakt ze af.

Deze Nike Air Force 1 te Koop is een eerbetoon aan beroemde Chinese steden zoals Sichuan, Tianjin, Shandong en Suzhou en Tianjin Yangliuqing, versierd met verschillende symbolen die folk en cultuur vertegenwoordigen. De schoen heeft een geheel wit bovenwerk met Chinese afbeeldingen met lotusbloemblaadjes en koivissen. De look is afgewerkt met de traditionele Chinese branding die zich vertaalt naar "Naike" zoals de paren die in 2015 zijn uitgebracht.

Nike Sportswear heeft in het verleden een paar "Midnight Navy" -versies van de klassieke Nike Air Force 1 Verkoop uitgebracht, maar nu introduceren ze hun nieuwste aanbod met een make-over "Midnight Navy". Met een ton-sur-ton bovenwerk met witte details op de Nike Swoosh-branding aan elke kant, hielkap en tussenzool. De schoen past bij het bovenwerk met een volledig rubberen buitenzool. Deze release is gebouwd met een volledig lederen, volledig gekleed in Loyal Blue, dat is geaccentueerd met witte details op de sterrenmerken op de tong en hiel, samen met op de zool met een volledig blauwe rubberen buitenzool.

www.styleschoen.com

Xobor Create your own Forum with Xobor