#1 Air Jordan 5 Dames/Heren by chandresd 30.07.2019 07:44

Met een officieel kleurenschema van Ice Blue / Sail-Metallic Gold-University Red voor één paar, en de andere in een Friends & Family-editie van University Red / Ice Blue-Sail-University Red, Air Jordan 5 Dames/Heren lijken beide modellen suède bovenwerk te hebben met de kenmerkend gesaldeerd detail op de zijpanelen. De contrasterende accenten zijn dan met name te vinden op de ogen en de middenzolen, terwijl de Trophy Room-branding naast het geborduurde nummer "5" op de hielen andere ontwerpdetails zijn. Ten slotte maken ijzige doorzichtige buitenzolen de stijlen compleet.De Air Jordan 5 Michigan (Inspire) is bijna een afspiegeling van de Air Jordan 5 Schoenen "Fab Five" maar met kleine verschillen. De op Michigan geïnspireerde kleuren met Amarillo en College Navy zijn een knipoog naar de kenmerkende tonen van de universiteit, die worden uitgevoerd via gele nubuck-bovenlagen en college marine-accenten verspreid over het ontwerp. Volgens Nike haalt de colorway echter inspiratie uit de klas met zijn hiel met een aangepast jocktabblad van het Jordan-team met een speciale boodschap om door Jordan gesponsorde hogescholen te vieren als ze dit najaar terug naar school gaan. Opvallende details bestaan ​​uit reflecterende tongen, het woord "Inspire" gevonden achter de binnentongen en Team Jordan-tags die over de hielen zijn geplaatst.

Ondertussen roept het vrienden- en familiepaar een levendig rood op, met een uitstraling die doet denken aan de klassieke rode suède Air Jordan 5 Bestellen uit het DMP-pakket "Raging Bull" uit 2009. Voor speciale details heeft elke schoen ook een '5' aan de zijkant in plaats van de standaard '23' hit van de AJ5, en een groot geborduurd Trophy Room-logo op de hiel. Een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar aangezien Trophy Room deze zomer uit de locatie van Disney Springs verhuist, kun je waarschijnlijk verwachten dat de release van deze 5s samenvalt met de opening van hun nieuwe winkel.

In augustus, vlak voor het begin van het najaarssemester, zal Jordan Brand een Air Jordan 5 Lage Prijs uitbrengen in de kenmerkende kleuren van de Wolverines in Michigan. Twee wereldwijde sporticonen die bekend staan ​​om hun traditie van hard werken, uitmuntendheid en innovatie hebben onmisbaar schoeisel met onmiskenbaar geel en marineblauw geleverd, hoewel de Air Jordan 5 alleen is verschenen als Player Exclusives speciaal voor atleten. Deze aankomende versie, zonder het M-logo van de school op de tong, maakt wel gebruik van een kledingpatch die meestal te zien is op de spelerjerseys en van "Inspire" op het label in de tong.

Goedkoop Air Jordan 5 Trophy Room zal dit weekend hun speciale Air Jordan 5-samenwerking lanceren, en voorafgaand aan de release heeft oprichter Marcus Jordan de inspiratie achter het unieke ontwerp en kleurenschema van de schoen gedeeld: de trofeekamer van zijn vader Michael Jordan, een belangrijk onderdeel van het huis dat hij groeide op. Het ijsblauwe, zeil- en rode palet van de schoen heeft een triomfantelijke uitstraling, een die wordt geaccentueerd door subtiele gouden hits. Veel speciale details zijn ook aanwezig, met een "5" die de normale "23" -slag aan de zijkant van de linkerschoen vervangt naast een grafische trofeekamer op de hiel, terwijl de originele branding van de rechterschoen intact blijft.

www.schoenenstyle.com

Xobor Create your own Forum with Xobor