#1 adidas neo by Werner Norris 15.07.2019 08:21

To nye farveveje af adidas NMD City Sock 2 Primeknit adidas nmd dråber i weekenden. Begge udnytter den dristige Shock Pink nuance, her er en på fødderne kig på adidas NMD City Sock 2 Primeknit Shock Pink. Adidas NMD City Sock 2 Primeknit Shock Pink kommer i enten en stribet sort eller grå Primeknit øvre. Skoets tonede udseende er accentueret af de lyse Shock Pink hits placeret på den mediale side af skoen. Hvert par leveres også med tonal EVA indlæg placeret på White Boost mellemsål. En sort gummi ydersål og hæl pull tabs fuldender skoens vigtigste funktioner. Udgivelse den 20. maj til $ 180 hver, vil du hente et par?

Mere ny EQT godhed er på vej. Dette par adidas sko har muligvis ikke Boost, men den moderne appel af skoen gør det helt klart. Få et første kig på den kommende adidas EQT Cushion ADV.Slated for at lave sin debut under monten af november, ovenover finder du adidas ultra boost adidas EQT Pude ADV i Triple Black og Black and White colorway. Hovedfunktionerne på denne nye EQT-model omfatter konstruktionen, der indgår i elementer fra EQT Classic og EQT Running Push 93.Red off the bat, detaljer, der virkelig har min opmærksomhed, omfatter design af mellemsålen, stingarbejdet på hælen og hæl tæller, der synes at være lavet af ruskind.

Konstrueret ud af en åndbar mesh øvre, disse er sikker på at være et varmt valg hele sommeren lang. Selvom ingen har adidas nmd r1 en udgivelsesdato endnu, kan du forvente, at alle dem frigives i de kommende måneder. Hvad er din favorit? Adidas er tilbage på det igen i denne måned, når det kommer til NMD XR1, da de vil droppe masser af nye farvebaner til både mænd og kvinder. Et af de par, der frigiver til gutterne, er denne Oreo-farvevej, der helt sikkert minder om mange af Ultra Boost 3.0, der faldt tidligere i år.

En håndfuld nye farveveje i adidas NMD XR1 er planlagt til udgivelser senere i denne måned, da vi nu giver dig et officielt kig på Core Black / Utility Black-paret. Denne kvinders farvevej af NMD XR1 vælger et rent og simpelt kig på Core Black og Utility Black kommer sammen på Primeknit-øvre med yderligere sorte detaljer på snørebåndene, indersiden, hælen, buret og eyestay. adidas neo Lysegrå / brunbrun tjener som en kontrast, som det kan ses på hæltrækfligen og EVA indsatsen på den hvide Boost mellemsål og ydersål. Udgivelsesdato er planlagt til 20. maj til en detailpris på $ 150.

Tidligere i ugen bragte vi dig en snigkig på den kommende adidas NMD R1 Primeknit Zebra Pack, som indeholder to matchende sort / hvide farvebaner af den populære løber. Vi bringer nu dig det fulde sæt officielle billeder af det hvide baserede par. Denne adidas NMD R1 består af en fuld Primeknit-øvre lavet i hvid med en sort zebralignende print / mønster, der også en sort zebralignende print / mønster, der også dækker skoen.

Xobor Create your own Forum with Xobor