#1 Nike Air Max 2017 by Baird Commons 01.07.2019 03:17

De schoen bestaat uit een op zwart Nike Air Max 2017 gebaseerd bovenwerk dat wordt gemarkeerd door de blauwe, gele en oranje print die overal te zien is. Andere kenmerken van de schoen zijn de leren tongetiketten, 3M-details en de tussenzool van wit en zwart. Nog geen bericht over wanneer de Nike Air Max Plus TN Hyper Blue Tiger wordt uitgebracht, maar zodra we erachter komen, zullen we u dit zeker laten weten.De Nike Air Zoom Generation, de eerste signature schoen van LeBron James.

Als u naar de bovenstaande afbeeldingen kijkt, kunt u de schoen al zien glanzen en schijnen in verschillende kleurtonen. Heldere karmozijnrode accenten zijn te zien op de kraag, De Nike Basketball sneaker is dan afgewerkt met een doorschijnende Nike Air Max 2017 Dames buitenzool.Stat afgestemd op Kicks on Fire voor meer informatie over de Nike Chuck Posite "Iridescent".Minder dan 24 uur nadat je eerst de Nike Flyknit-trainer in paars en zwart hebt bekeken, bieden we je een eerste blik op de Nike Air Max 90 Nike Flyknit Trainer Olive.

Hierboven vindt u een Nike Kyrie 3 Boston Celtics PE die Nike speciaal voor Kyrie heeft gemaakt. Hoewel deze niet beschikbaar zullen zijn voor het publiek, zijn we er vrij zeker van dat we genoeg Boston Celtic-vibes op de Kyrie 4 zullen zien zodra Nike besluit om het aanstaande Kyrie-signature-model te laten vallen.Terug naar de Nike Kyrie 3 Boston Celtics PE. Deze PE-versie van de Kyrie 3 wordt geleverd met een witte bovenzijde gecompenseerd door Nike Huarache de groene tinten op de verloopdetails op de Swoosh.

Andere kenmerken zijn de gespikkelde tussenzool, de doorschijnende buitenzool en de hits van fel oranje op de tongvoering en delen van de buitenzool. Nog geen release-info, maar houd deze op slot en we zullen je ook hiermee raken.Ongeveer een week geleden laten we je weten dat er later dit jaar twee verschillende colorways van de Nike LeBron 16 Equality zullen verschijnen. Vandaag krijgen we een eerste blik op beide kleurstellingen.

Unieke variaties van sneaker-modellen zullen overvloedig zijn voor het 2015 NBA All-Star-evenement, zoals we nu de Nike Zoom HyperRev 2015 "All-Star" benadrukken.Hoewel de recente Nike HyperChase "All-Star" pronkt met een overwegend zwarte make-up met zilveren accenten, heeft dit specifieke paar hetzelfde onderscheidende thema.Zoals te zien is in de eerste preview hierboven, bevat de low-top sneaker Nike Air Force 1 een grijze HyperFuse-basis die is gedetailleerd met ingewikkelde zilveren afbeeldingen die over de bovenkant zijn gedrukt.

Jullie herinneren je de "Christmas" -kleurenweg van de Nike Zoom Lebron Soldier 8 die we je gisteravond hebben laten zien, toch? Welnu, we hebben een andere colorway om je vandaag te laten zien, maar deze kan wat moeilijker zijn om te copieren.Hoogwaardige materialen landen op de Air Max 1 in de vorm van een nieuwe NikeLab Air Max 1 Pinnacle colorway. Deze nieuwe NikeLab Air Max 1-serie, die de Sand iteratie wordt genoemd, heeft de schoen in een zand-, deeltjesachtig beige, woestijnzand en zeilkleurenschema.

Xobor Create your own Forum with Xobor