#1 puma vikky platform by Archer Hamilton 13.04.2019 06:39

House of puma vikky platform Hackney, gevestigd in Londen, maakt sinds 2010 zeer uniek gedrukt textiel. Nu breken ze opnieuw in de sneakerindustrie, omdat ze samenwerken met Puma om samen te werken aan dit paar Puma Basket. Uitgerust met een roze suède basis, gebruikt de sneaker een afbeelding van een dier langs de bovenkant. Andere kenmerken zijn goudfolie-branding langs de zijkanten, evenals een klassieke witte zool. Vind de schoenen nu via dealers, waaronder Titolo, gevestigd in Zwitserland.

De Puma GV Special, geïnspireerd door Guillermo Vilas zelf, werkt vier verschillende uitvoeringen voor elk individu die er zijn. We hebben verschillende blikken gekeken naar de White-versie met de gom-buitenzool, maar hoe zit het met de Bourgondische vertolking? Of de Deep puma schoenen heren Green-versie? Of zelfs de blauwe! Elke vertolking van het Puma-silhouet wordt voltooid met een buitenzool en houdt vast aan dat monochrome thema. Geef het Puma GV Special Exotic Pack een kijkje en laat ons weten wat je ervan puma rs 0 vindt.

Opnieuw kijken we naar dit prachtige Wilderness-pakket van Puma, dat eigenlijk tot ons komt als een samenwerking met Size ?. Nu, hoewel het geen verrassing mag heten, wordt de zwarte vertolking de Binnenstad genoemd, die de zwarte straten en gele lijnen voorstelt die we allemaal volwassen zijn geworden, met een vleugje zuiverheid in de witte en grijze tussenzool. De volgende is de Sahara-versie die een puinhoop van bruine tinten in de verf zet.

Een schilderij in de puma dames sneakers gedachten van een droge verlaten plek met slechts kleine hints van blauw en groen, net als de plaats waar het voor staat. Ga je een van deze twee schoonheden van Puma ophalen? Deze zijn nu verkrijgbaar via Kith.Puma heeft echt veel golvende samenwerkingsverbanden met modemerken gehad, vers van de Anwar Carrots of Peas Carrots Intl Puma Suede-collab en we hebben zojuist een voorproefje gezien van de samenwerking met Ronnie Fieg van Kith NYC voor Dover Street Market Store.

werkt samen met de wereldwijde krachtpatser Puma om dit prachtige pak sneakers te maken en met behulp van 90-silhouetten zal het ongetwijfeld snel gaan. Geïnspireerd door de wildernis en het verschil in terrein belichamen deze prachtige sneakers de Sahara en de binnenstad. Beginnend met de R698 toepasselijk genoemd Sahara na zijn puma platform suede verschillende schaduwen van tan suède en leer en de aardige weinig toegevoegde aanraking van kleur op de hielgreep en sokvoering.

De volgende is de Puma XS850 Inner City met zwart, grijs leer en verbazingwekkende mesh in combo met de gele accenten voering om de stadslichten te vertegenwoordigen, deze stoere jongens zijn hot.Ronnie Fieg heeft echt een naam opgebouwd in de hele sneakercommunity met een paar wave collab releases onder zijn riem en het ziet ernaar uit dat hij nog steeds voor 100% uit de lijn kan komen met zijn nieuwe samenwerking met het Puma Brand en Dover Street Market.

Xobor Create your own Forum with Xobor