#1 Nike Air Max by PrimaJennings 21.09.2018 04:41

Hype, "Complacency", "Hater", "Self-Doubt" en "Temptation" waren Fila 2017 de vijf "angsten" waarmee LeBron te maken kreeg, waarbij Nike dit concept transformeerde tot vintage Chinese kung-fu-films en -affiches. Een van de advertenties werd later in China getrokken omdat ze als controversieel werden beschouwd. Nike's nostalgische serie Jewel-Swooshed Air Max 1-modellen was een consistent thema in 2017, met een overvloed aan nieuwe looks die Air Max-fans terug in de tijd stuurden. Het ziet er naar uit dat 2018 meer van hetzelfde zal doen, aangezien Nike plannen heeft om dit nieuwe "Neutral Olive" -kleurenschema uit te brengen dat premium suède gebruikt op zijn bijna tonale bovenwerk dat wordt opgebroken door metaalgouden branding.

De AD-signatuurlijn van Kobe Bryant heeft alles te maken met het vertellen van een verhaal, omdat de hakken van bepaalde ontwerpen enkele unieke aanduidingen hebben met diepere betekenissen. We hebben gezien hoe het door slangenhuid Fila Disruptor geïnspireerde modelhuis eenvoudigweg toneelstukken op de hielen heeft gezet en de 'Slow Grind' PE van Jesaja Thomas die dezelfde monnik had als versiering voor de linker sneaker. Nu is de Kobe AD "Pure Platinum" uitgerust met een aantal mysterieuze markeringen die mogelijk kunnen verwijzen naar de 18-voudige Fila Sneakers All-Star carrièreprestaties.

Een eerbetoon aan de Air Tuned Max, zijn 97 Ultra bracht ook eerbetoon aan de Marokkaanse kleuren met hints van een iriserende gloed in het bovenste deel. Skepta nam onlangs zijn Intagram live mee om een andere mogelijke samenwerking met de Swoosh te plagen in de vorm van een SK Air Part 2 drop. Hoewel er nog niets is bevestigd, is het zeker eerlijk om te gaan speculeren welk silhouet bij deze potentiële release zou kunnen worden betrokken. Het lijkt erop dat Nike door blijft gaan met intrigerende kleuren van het Fila Shoes altijd populaire Vapormax-silhouet, dat wordt voortgezet met deze nieuwe zwart-gele versie.

Gekleed in een kleurenschema dat gemakkelijk de "Bumblebee" genoemd kan worden, is deze sneaker volledig uitgerust met een levendige gele Swoosh. Het is duidelijk dat een van de populairste 2017 aanbiedingen van Nike 2018 zal worden gevuld met verschillende kleurstellingen in de oorspronkelijke constructie, evenals nieuwe ontwerpen zoals de Vapormax Utility. Deze "Bumblebee" Vapormax-selectie is momenteel verkrijgbaar bij Nike Sportswear-winkels en Nike.com voor $ 190 USD. De aanstaande Nike KD 10 "BHM" -uitgave van Kevin Durant wordt geleverd met traditionele thema's in Pan-Afrikaanse kleuren rond de door Leo Chang ontworpen schoen.

Maar wat betekent de datum van 6 mei 2014, die is ingeslagen onder de Swoosh,? Het is eigenlijk de datum waarop de burgemeester van Oklahoma City Mary Fallin 'Kevin Durant Day' heeft uitgeroepen als een gebaar van dankbaarheid voor de bijdragen van KD aan de gemeenschap. Hij is duidelijk teruggeplaatst in de Bay Area, maar zijn door de gemeenschap aangestuurde inspanningen hebben geen slag overgeslagen als hij doorgaat met zijn outreach-inspanningen in het SF / Oakland-gebied. De Nike KD 10 "BHM" zal Nike Air Max beschikbaar zijn op 15 januari 2018 voor $ 150.

Nike Basketball's Black History Month-collectie verschijnt over twee weken en de boodschap van de schoenen is luider dan ooit. Kyrie Irving's nieuwste signature schoen, de Kyrie 4, heeft het woord 'gelijkheid' gedrukt op het witte geborduurde bovenwerk, terwijl de kleuren van de traditionele Pan-Afrikaanse vlag te zien zijn op de ontkoppelde buitenzool. Voeg deze op 15 januari toe aan je ontluikende Kyrie-collectie. De grootste sneaker release-gebeurtenis van 2017 zal zich herhalen in het Verre Oosten, omdat Nike SNKRS China de hele "The Ten" -collectie van Virgil Abloh de volgende week zal aanvullen.

Xobor Create your own Forum with Xobor