#1 new balance sneakers by MattNorton 07.06.2018 08:08

Ny Balance H710 GP Lo Fall 2010 18 juni 2010 new balance sneakers New Balance fortsætter sit skub i verdens fodtøj med en ny vandretur til efteråret 2010. Sneakeren kommer i alt 3 farveveje og kaldes New Balance H710 GP lo. Ny Balance har nogle ikke-traditionelle farveveje, herunder sort, grå, lyserød og lilla. Hver er sat til lancering i slutningen af måneden. En ny serie af New Balance er netop blevet tilgængelig for forudbestilling, kaldet ~ Made in Flimby line. Med tre nye farveveje af 1300 til rådighed, kommer sparkene alle i dæmpede farvelægninger med levende accenter og trim. Vi ser lilla, lime grøn og elektrisk blå, denne gang rundt, alle ved hjælp af en ruskind og mesh øvre med en 670 form. Hvis du ønsker et par forudbestilling nu fra Endclothing.

New Balance 574 Sonic Weld Brights Orange Jun 3, 2010 New Socket Weld Pack, som introducerede en ny new balance 999 metode til konstruktion af sneakers. I de kommende sommermåneder introducerer de nogle Brights versioner, hvor den første af flere bliver vist her. Dette par sport et lyst neon orange design, og omfatter brugen af ruskind og mesh. Se efter, at de frigiver til New Balance-konti i de new balance 996 kommende uger. Ny Balance 576 Suede Pack Jun 1, 2010 Ny Balance giver 576 meget brænd i de sidste par uger. For et par dage siden så vi 576-pakken, og nu har vi en 576-pakning i alt ruskind. Pakken vil omfatte fire farveveje, rød, grå, blå og sort, og de vil være tilgængelige hos New Balance-forhandlere i juli. Alle fire modeller sport i den valgte farve med hvide accenter over logoet, snørebånd, foring og mellemsål. Absolut et godt udseende til sommeren.

Ny Balance 850 Gul / Blå-Grå 25. maj 2010 Først kom den røde, nu er New Balance blevet frigivet new balance 420 i den gule version af 850. Begge par er fulde af teknologiske fremskridt, men den gule skinner bare lidt mere. skosport gule læderspidser og hvidt mesh, mens et grå tekstureret kvartspanel holder midten nedad. En lyseblå giver den perfekte accent og giver næsten farvelægningen en pastelfølelse. New Balance gjorde et fremragende arbejde med at inkorporere forskellige materialer som tekstil, en nubuck tekstur og kraven og tå boksen. Brug hvid durasheen. 850 er nu tilgængelig vælg forhandlere, herunder Shelta.

Ny Balance U574 BRL Pakke 24 maj 2010 Ny Balance er et slår om sommeren med ganske få udgivelser i løbet af de sidste par uger. Senest fik vi et glimt af New Balance U574 BRL Pack. Pakken er et to-pack sæt sneakers designet af ruskind læder og snakeskin. Det første par bruger en blå ruskind til hovedparten af øvre med snakeskin. Skoen har også sort på hælfligen, snørebånd og ydersål; og rødt fremhæver beklædningen og hælfanen. Det andet par sættes i en helt sort baggrund. Begge par er tilgængelige nu via atmos.

Ny Balance sætter et koldt spin på denne 1700 Atmosphere Pack. De to skoedråber har et par kølige farver, der effektivt kan prale med new balance 1500 mærkerne af aktiver. Skoegenskaben er næsten alle suede overdeler i enten grå eller blå med en mesh tåbe og ankelkrave. Hælens hætte er også i forskellig farve og skoene. Den hvide mellomsåle er ret standard billetpris for denne begrænsede udgivelse, og du kan kopiere dit par den 29. maj, hvis du vil have dem.

Sneakers er i sidste ende lavet til at blive slidt. Sikkert vi sneakers i deres naturlige habitat, gaderne. Som en af de førende præstations- og livsstilsmærker, vil de gerne have hånden på gaden. Hvis du rocker New Bal s i dag giver dem et skud.

Xobor Create your own Forum with Xobor